14/12/2018 Φορέας ‘Κύπρια Φιλοξενία’: Τιμή και Έπαινος στους Αρίστους Μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Θάλασσα Αγίας Νάπας η επίσημη παρουσίαση της Κύπριας Φιλοξενίας, του παγκύπριου φορέα που έθεσε σαν στόχο ύπαρξης την συστηματική επιβράβευση των αρίστων στην τουριστική βιομηχανία

Όραμα των ιδρυτών  είναι η ανάδειξη των αρίστων πρακτικών και των ‘ευ πραττόντων’, ως ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και συμπεριφορών σε όλη την αλυσίδα τουριστικών υπηρεσιών, φιλοδοξώντας να αποτυπώσει την αυθεντική ζωντανή κυπριακή φιλοξενία.

Προς τούτο, καθιερώθηκαν τα ετήσια  βραβεία: Αριστοξενίας, Εξαίρετης Εξυπηρέτησης, Επαγγελματικής Κουλτούρα και Κοινωνικής Προσφοράς.

Ο μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός φορέας εργάζεται πάνω σε εθελοντική βάση. Μέλη του είναι σύνδεσμοι επαγγελματιών τουρισμού, όπως ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ, το CSTI, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, o Σύνδεσμος Housekeepers, ο Ένωση Μπάρτεντερ Κύπρου, καθώς και ακαδημαϊκοί, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και διακεκριμένες προσωπικότητες, που μοιράζονται το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον του κυπριακού τουρισμού. Επιπλέον, όλοι ανεξαιρέτως επαγγελματικοί σύνδεσμοί έχουν χαιρετίσει την δημιουργία του φορέα και εξέφρασαν την πρόθεση τους να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται.

Με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης καλούνται όλα τα επαγγελματικά στελέχη και επιχειρήσεις όπως στηρίξουν τους σκοπούς του φορέα. Κορυφαίες δραστηριότητες αποτελούν μεταξύ άλλων, η ετήσια τελετή βραβεύσεων, η έκδοση των ετήσιων βέλτιστων πρακτικών.

Εκ του Δ.Σ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *