1/11/2019 Προκύρηξη: Προς Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές Μονάδες

Προσκαλούνται όλες οι ξενοδοχειακές, τουριστικές και επισιτιστικές μονάδες της Κύπρου να λάβουν μέρος στη διαδικασία συλλογής, αξιολόγησης και βράβευσης των καλυτέρων πρακτικών στον κυπριακό τουρισμό.

Ο φορέας ‘Κύπρια Φιλοξενία’ είναι θεσμός ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός και έχει θεσει σαν σκοπό ύπαρξης του την ανάδειξη των εξαίρετων απασχολουμένων μέσα από βέλτιστα παραδείγματα.

Δείγμα Υποβολής Υποψηφιότητας 1

Α. Τίτλος: Υποψηφιότητα για Βράβευση

Β. Υποψήφιος/α: Μαρία Χριστοφή, Αρχισερβιτόρα, Dome Beach Hotel

Γ. Λόγος Υποψηφιότητας:

Προτείνεται η Μαρία για την κατ’ επανάληψη υπέρβαση καθήκοντος (above and beyond the call of duty) προς εξυπηρέτηση και φροντίδα πελατών πέρα από κάθε προσδοκία (exceeding guests expectations in special occasions or for guests with special needs). Αμφότερα αποτελούν δείγματα ψηλής φιλοξενίας και αποτελούν παράδειγματα προς μίμηση και επιβράβευση.

Δ. Παραδείγματα Υπέρβασης Καθήκοντος Εξυπηρέτησης:

  1. Ύψιστη εμπλοκή σε γαμήλια τελετή φρεσκο-εγχειρισμένου. Ανάλαβε να ετοιμάσει μαζί με υποψήφιο γαμπρό (που πρόσφατα είχε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο) την ομιλία του. Του ετοίμασε κείμενο, έκαναν πρόβες και στάθηκε κοντά του την ώρα της προσφώνησης, κατασυγκινόντας όλους τους παρευρισκόμενους που δεν τον περίμεναν να τα καταφέρει τόσο καλά!
  2. Ύψιστη ψυχολογική φόρτιση σε γάμο βαριά αρρώστου: Ανάλαβε την ευθύνη φροντίδα του γαμπρού, που ήταν σε τελικό στάδιο καρκίνου. Τον στήριξε ψυχολογικά, (όπως και την υπόλοιπη οικογένεια), ανάλαβε να τον ‘σηκώσει από το κρεβάτι’ για να γίνει η τελετή τον οργάνωσης της τελετής γαμήλιας τελετής, τον εμφύχωνε και του υποσχέθηκε να τους επισκεφτεί στην Αγγλία μόλις τελειώσει η σαιζόν (δυστυχώς δεν τον πρόλαβε).
  3. Φροντίδα παρανυφούλας με ειδικές ανάγκες. Ανάλαβε την ευθύνη να φροντίζει το κοριτσάκι την ώρα της τελετής. Της παραστάθηκε να νιώθει βολικά, ενώ τους πήρε φαγητό από το μπουφέ και της το έλιωσε στο μπλέντερ, έτσι για να νιώσει το παιδάκι ότι λαμβάνει και αυτό ενεργό μέρος στην τελετή.

Ε. Δηλώνω ότι οι ανωτέρω προτεινόμενοι και αναφερόμενοι συμφωνούν να δημοσιευτούν τα προσωπικά τους δεδομένα, για τους λόγους που αποσκοπεί η δημοσίευση και μόνο.

ΣΤ. Δηλώνω ότι τα ανωτέρω είναι αληθή και έγιναν όπως περιγράφονται. Δίνεται στην επιτροπή το δικαίωμα να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις ή επαλήθευση των  ανωτέρω.

Ζ. Όνομα και Υπογραφή Προτείνοντα

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *