Έπαινος Ταξιδιωτικής Εμπειρίας: Επίσκεψη στην καμαριέρα που αφοσιώθηκε στο Θεό!

Συγχαρηρήρια: Χριστίνα Χαραλάμπους, Sandy Beach hotel & SPA
Ένα ζευγάρι ήταν συχνοί επισκέπτες του ξενοδοχείου, έχοντας κάνει εντυπωσιακές 30 διαμονές. Εκτιμούσαν ιδιαίτερα την καμαριέρα τους που είχε γίνει σταθερό κομμάτι των διακοπών.
Όταν επέστρεψαν για την συνηθισμένη τους διαμονή, αντιλήφθηκαν την απουσία της, και τους κατέβαλε ένα αίσθημα θλίψης. Η αξιολάτρευτη καμαριέρα πήρε την καταλυτική απόφαση, να ενταχθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, ως μοναχή!! Και τι δεν θα έδιναν να έκαναν μια επίσκεψη να την δουν, πόσο μάλλον που αυτή η ευγενική και αφοσιωμένη γυναίκα, τάχθηκε στην υπηρεσία του Χριστού.
Οι επισκέπτες είναι ηλικιωμένοι και αδυνατούν να οδηγήσουν, αλλά η Χριστίνα δεν τους χάλασε το χατήρι, και ευχαρίστως τους περιήγησε προς τη νέα διαμονή της καμαριέρας.
Με τις απαραίτητες σοκολάτες Mozart για την περίσταση και μια παράξενη προσμονή έφθασαν στη μονή. Η όλη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, έντονα φορτισμένη, με το βίωμα αυτό να αγγίζει τους πάντες ως τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής τους.
Μετά την επίσκεψη στη μονή, κατευθύνθηκαν στο σπίτι της Χριστίνας όπου ήταν σε εξέλιξη μια οικογενειακή γιορτή για την ονομαστική εορτή του συζύγου της. Με μια χειρονομία ευγνωμοσύνης, οι επισκέπτες προσκάλεσαν την Χριστίνα να επισκεφθεί την πόλη τους στην Αυστρία.
Από τότε συναντιούνται κάθε χρόνο. Συνεχίζουν το προσκύνημα στη μονή, ακολουθούμενο από γεύμα στο σπίτι της Χριστίνας – ένα απλό και θερμό έθιμο που αντέχει στον πέρασμα του χρόνου. Για ακόμα μια φορά, η Χριστίνα εμπλουτίζει τις εμπειρίες ζωής ξένων επισκεπτών, συνδέοντας τις επιθυμίες των με έντονες πινελιές αυθεντικής και θερμής ιδιωτικής φιλοξενίας.
Ιστορία Χριστίνας Χαραλάμπους, Sandy Beach Hotel & Spa
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *