Γιώργος Αναστασίου: Τόξα και βέλη χαμένα στα κολάνια του αεροδρομίου

Ομάδα αθλητών τοξοβολίας κατέφθασε στο ξενοδοχείο Lordos Beach για να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες τις επόμενες μέρες.

Προς έκπληξη, μέρος των αποσκευών της ομάδας δεν παραδόθηκε με ορατό κίνδυνο να μην μπορούν να διαγωνιστούν την επομένη. Δημιουργήθηκε μικρο-πανικός και αναστάτωση και άρχισε το ψάξιμο και τα τηλεφωνήματα προς το αεροδρόμιο, προς την ταξιδιωτική εταιρεία και ασφαλώς την αεροπορική εταιρεία. Κάποια στιγμή οι προσπάθειες καρποφόρησαν και οι αποσκευές ήταν έτοιμες για παραλαβή σε χώρο του αεροδρομίου, με την επόμενη συζήτηση ποιος θα πρέπει να παραλάβει και να παραδώσει τις αποσκευές. Η καλύτερη επιλογή των εμπλεκομένων ήταν ότι η επόμενη μέρα το πρωί θα ήταν εφικτή η παράδοση του εξοπλισμού.

Ο Γιώργος, receptionist στο Lordos Beach, που παρακολουθούσε την όλη συζήτηση, ενεργοποίησε από τον δικό του επαγγελματικό κώδικα, τον κανόνα των προθύμων. Μια αποστολή είναι μέρος της εργασίας κάποιου, όταν όμως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, εναπόκειται στην επαγγελματικότητα και επίπεδο φιλοξενίας μας να δράσουμε. Αφού διευθέτησε εξουσιοδότηση παραλαβής, πήρε το αυτοκίνητο του και μέσα σε λίγη ώρα, οι αποσκευές και ο εξοπλισμός βρισκόταν στα δωμάτια των ανακουφισμένων πελατών. Φιλοξενία είναι να εκτελείς όσα περιμένουν από σένα, υψηλή φιλοξενία είναι να τα υπερβαίνεις, γοητεύοντας τους ξένους σου!

Εύγε Γιώργο

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *