Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2019-2020

Εκπλήρωση αναπάντεχων επιθυμιών. Το τέλειο έξτρα μίλι;

 

Απονεμήθηκε στον Mohammad Al Shlouf, Τμήμα Εξυπηρέτησης, Four Seasons Beach Hotel, Λεμεσός

Ο βαθμός δυσκολίας στην εκπλήρωση ανέκφραστων ή αναπάντεχων επιθυμιών είναι ασύγκριτα ψηλότερος. Αυτό αποτελεί για κάποιους ευκαιρία να καταγοητεύσουν τους επισκέπτες.

Ένα τέτοιο άτομο είναι ο Σλουφ που καταγράφει συχνά ψηλές επιδόσεις, υπερβαίνοντας πολλές φορές ανέκφραστες επιθυμίες πελατών.

Όπως στην περίπτωση που πανάκριβο παλιό ρολόι πελάτη χρειαζόταν ειδική μπαταρία, και ανάλαβε στο διάλειμμα του, χωρίς να του ζητηθεί, να το διορθώσει και να το παραδώσει στον ιδιοκτήτη του μόλις επέστρεφε στη δουλειά, αφήνοντας τον έκπληκτο.

Ήταν όταν ικανοποίησε, χωρίς να του ζητηθεί, την επιθυμία πελάτη να έχει την αγαπημένη μάρκα μπαλών του τένις. Γνωρίζοντας ότι αφίχθηκε, προμηθεύτηκε και του τις παρέδωσε, αφήνοντας τον να αναρωτιέται πως είναι δυνατό να θυμούνται μια τέτοια λεπτομέρεια!

Τον λαγό απ’ το καπέλο τον έβγαλε,  όταν έτυχε σε πελάτη να ραγίσει η οθόνη του κινητού τηλεφώνου του βράδυ Παρασκευής. Κανονικά, η συσκευή μπορούσε να επιδιορθωθεί Δευτέρα. Όμως ο πελάτης είχε να κάμει επείγουσα δουλειά και προτίμησε να δουλέψει με ραγισμένη οθόνη.

Ο Σλουφ μερίμνησε νυχτιάτικα να επιστρατεύσει τεχνικό τηλεφώνων, να ρθει στη σουίτα του και να επισκευάσει την συσκευή. Η έκπληξη του πελάτη ήταν έκδηλη για το λύθηκε ένα τόσο σημαντικό, για τον ίδιο θέμα.

Εύγε για το ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης ανέκφραστων επιθυμιών, ειδικά σε στιγμές που οι πελάτες είτε το έχουν απόλυτη ανάγκη, είτε ξαφνιάζονται ευχάριστα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *