30-3-2018 Πρώτοι Βραβευθέντες Φιλοξενίας!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Four Seasons Hotel, η πρώτη τελετή βράβευσης των βραβείων ‘Κύπρια Φιλοξενία’. Πρόκειται για την πρώτη θεσμοθετημένη διαδικασία επιλογής και τελετής βράβευσης εξαίρετων του τουρισμού, που φιλοδοξεί να καταστεί ετήσιος θεσμός με παγκύπρια συμμετοχή.

Η τελετή βραβεύσεων έγινε παρουσία επαγγελματιών και επιχειρηματιών, με την άψογη φροντίδα του ξενοδοχείου και όλων των συντελεστών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Τα βραβεία δόθηκαν ως ακολούθως:

‘Βραβεία Αριστοξενίας 2017’

Πρώτο βραβείο: Χριστίνα Γιωργαλλή και Ανδρέας Αλκιβιάδης (Four Seasons Beach Hotel).

Δεύτερο βραβείο: Σωτήρης Ιωάννου (ξενοδοχείο Νέστωρ, Αγία Νάπα)

Βραβεία Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2017’

Πρώτο βραβείο: Χρύσω Πετροπουλάκη (Golden Bay Beach Hotel)

Δεύτερο βραβείο: Δημήτρης Νικολάου (Four Seasons Beach Hotel)

Βραβεία Επαγγελματικής Κουλτούρας 2017’

Πρώτο βραβείο: Αντρούλα Μολέσκη (Tsokkos Hotels & Resorts)

Δεύτερο βραβείο: Ευαγγελία Κούμπας (Adams Beach Hotel)

‘Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς / Πράξης 2017’

Πρώτο βραβείο: Ναυαγοσώστες Γιώργος Μιχαηλίδης και Ευάγγελος Ιορδάνους

Δεύτερο βραβείο: Μιχάλης Odzhakov, (Adams Beach Hotel)

Οι υποψηφιότητες είναι προϊόν από προτάσεις που υποβλήθηκαν για δείγματα γραφής που αποτυπώνουν το ‘έξτρα μίλι στη φιλοξενία’ ή την υπέρβαση καθήκοντος και μπορούν να αποτελέσουν τις βέλτιστες πρακτικές κύπριας φιλοξενίας.

Μέλη του φορέα Κύπρια Φιλοξενία είναι σύνδεσμοι, ανώτατα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και άλλες αξιόλογες προσωπικότητες, που μοιράζονται το όραμα για ανάδειξη και προβολή των εξαίρετων, μέσα από καταγραμμένα δείγματα γραφής, όπως αυτά θα κατατίθενται σε ανοικτή διαδικασία στο φορέα και αξιολόγηση.

Πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας και ιδρυτικά μέλη του φορέα είναι: Πόλυς Καλλής, Ανδρέας Λοΐζου, Αλέξης Σαβεριάδης, Αντιγόνη Καποδίστρια, Ανδρέας Γεωργίου, Χρήστος Αγγελίδης, Χρύσω Τσόκκου, Γιάννα Ορφανίδου, Τάσος Περδίος, Φίλιππος Δρουσιώτης, Χάρης Στυλιανού, Μάριος Έλληνας, Χρήστος Πετσίδης, Χρήστος Ευσταθίου, Άνδρη Βορκά, Χρήστο Θεοδούλου, Γιώργος Γεωργίου, Κώστας Πισίας ενώ ενδιαφέρον να συμμετέχουν εξέφρασαν ήδη πολλοί αξιόλογοι επαγγελματίες.

Ήδη έχουν προκηρυχτεί τα 2α βραβεία Κύπριας Φιλοξενίας.

Εκ μέρους το προσωρινού Δ.Σ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *