26/09/2019 Ημέρα Τουρισμού: Αναζητούμε εργοδότες ευπαθών ατόμων για επιβράβευση

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας τουρισμού που φέτος εορτάζεται με θέμα ‘Τουρισμός κα θέσεις Εργασίας. Ένα καλύτερο μέλλον για όλους’.

Ο τουρισμός δεν είναι μονάχα τα εξωτικά τοπία και οι βολικές εγκαταστάσεις. Τουρισμός είναι οι άνθρωποι και οι κουλτούρες, είναι προπάντων οι άνθρωποι που απασχολούνται και είναι εντεταλμένοι να μας εξυπηρετούν και να μας μυούν στις κουλτούρες, ήθη και έθιμα κάθε προορισμού.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες παγκόσμια. με τεράστια αξία διότι προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε όλο ο φάσμα της κοινωνίας, είτε σαν θέση καριέρας, είτε σαν θέση απασχόλησης σε λιγότερο ευνοούμενα κοινωνικά σύνολα.

Η Κύπρια Φιλοξενία σαν φορέας προβολής και επιβράβευσης βέλτιστων πρακτικών, τάσσεται με συνέπεια στο πλευρό όλων όσων συνδράμουν στην απασχόληση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, παρά τις όποιες μικρές ή μεγάλες ιδιαιτερότητες που αυτό συνεπάγεται. Προς τούτο συγχαίρουμε όλα τα ξενοδοχεία και εστιατόρια που έχουν στην δύναμη τους τέτοια άτομα.

Αναζητούμε τέτοια ξενοδοχεία και παρακαλούμε όπως μας τα υποδείξετε για να τα περιλάβουμε στις επόμενες βραβεύσεις μας. (info@cypriafiloxenia.com)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *