Αμαθούς: Γιορταστικό Δείπνο, όπως στην Τι-βι

Εξυπηρέτησης από ομάδα ατόμων του Amathus Beach Hotel

Περιστατικό:

Ζευγάρι πελατών γιόρταζε την 4η επέτειο του γάμου τους και είχαν προγραμματίσει να την γιορτάσουν με κάθε λαμπρότητα,  εντός όμως του ξενοδοχείου, διότι το μικρό παιδί τους κοιμόταν στο δωμάτιο.

Προσήλθαν στο γκουρμέ εστιατόριο ανυπομονώντας να έχουν ένα ρομαντικό δείπνο, ωστόσο με απογοήτευση διαπίστωσαν ότι ήταν κλειστό. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να δειπνήσουν στο νορμάλ εστιατόριο, και αποδέχτηκαν καταρχήν, με κρύα καρδιά, την εισήγηση να αναβάλουν το γιόρτασμα για την επόμενη. Δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασ-μένοι, προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Τι έκαναν προϊστάμενος και άλλοι συνάδελφοι όταν άκουσαν την ιστορία;

 Άνοιξαν το ρεστοράν  αποκλειστικά γι’ αυτούς! Δημιούργησαν ρομαντική ατμόσφαιρα με μουσική, ροδοπέταλα στο τραπέζι, άνθη και μπαλόνια. Ακολούθως τους προσκάλεσαν στο εστιατόριο που έμειναν με το στόμα ανοικτό από έκπληξη. Το σκηνικό ήταν μοναδικό, η ιδέα ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Σκέφτηκαν ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην τηλεόραση!

Σχόλιο Κύπριας Φιλοξενίας:

Όταν μια απογοήτευση μετατρέπεται σε χολιγουντιανό ντίνερ πριβέ μόνο θαυμασμός μπορεί να είναι το συναίσθημα. Δείγμα μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *