Στέλλα Μάππουρα: Η εκπλήρωση του τάματος

Το τάμα της Γερμανοελληνίδας (Sentido Sandy Beach Hotel) Γερμανοελληνίδα πελάτισσα έκανε διακοπές στο ξενοδοχείο. Σε απευθείας συνομιλία που είχε με την Στέλλα της εξέφρασε την επιθυμία να εκπληρώσει μια επιθυμίας της λατρευτικού χαρακτήρα. Τόχει κάνει τάμα και τώρα ήρθε η ώρα να το εκπληρώσει. Να προσκυνήσει στην Παναγία του Κύκκου!

Προς τούτο είχε απευθυνθεί στην ταξιδιωτική εταιρείας της αλλά δεν υπήρχε προγραμματισμένη εκδρομή κατά την διάρκεια της παραμονής της. Η επιλογή με ταξί θα κόστιζε στην πελάτισσα γύρω στα 300 ευρώ, πολύ ψηλό ποσόν. Στεκόταν κοντά στο ρεσέψιον ανέκφραστη με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Την είδε η Στέλλα και ένιωσε ότι ήθελε πολύ να την βοηθήσει να εκπληρώσει το τάμα της, ποιος ξέρει τι σταυρό κουβαλούσε. Σκέφτηκε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνει το ταξίδι προς το Κύκκο με την οικογένεια της, την επομένη αφού είχε ρεπώ. Της το πρότεινε και δέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και με δάκρυα χαράς.

Την επομένη την παράλαβε από το ξενοδοχείο ταξίδεψαν στο μοναστήρι και επλήρωσε το τάμα της, ενώ πέρασαν και μια όμορφη μέρα στην ορεινή Κύπρο. Επέστρεψαν αργά στο ξενοδοχείο. Η ευγνωμοσύνη της ήταν απερίγραπτη και δεν σταματούσε να το λέει και να το ξαναλέει. Όμως το τί ακολούθησε ήταν συγκινητικότατο.

-‘Κοίτα το τι έκανες για μένα, ήταν απερίγραπτο και θάθελα να στο ανταποδώσω».

Βγάζει από το δάκτυλο της ένα πολύτιμο δαχτυλίδι, οικογενειακό δώρο και το προσφέρει στην κατασυγκινημένη Στέλλα. «Φίλες για πάντα!» Με αυτή την πολύ όμορφη και αυθόρμητη τελετή σφραγίστηκε ακόμα μια ιστορία φιλοξενίας και φιλοτιμίας!

Η Στέλλα αποτελεί μέλος της ομάδας υποδοχής του ξενοδοχείου Sandy Beach.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *