14-06-2021 Βραβευθέντες 3ων Ετήσιων Βραβεύσεων Φιλοξενίας

«Οι άνθρωποι θα θυμούνται τι ανταμοιβή τους δώσατε, θα θυμούνται όμως περισσότερο πόση εκτίμηση και επιβράβευση τους δίνετε.»

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της τελετής βραβεύσεων Κύπριας Φιλοξενίας, ενός θεσμού που στηρίζεται ενεργά από το Υφυπουργείο Τουρισμού, και στόχος του είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των υποδειγματικών προσωπικοτήτων.

Η 3η τελετή έγινε στις 14 Ιουνίου 2021 στο ξενοδοχείο Four Seasons και τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού κον Σάββα Περδίο και τον πρόεδρο του φορέα κον Πόλυ Καλλή. Βραβεύθηκαν οι ακόλουθοι, τους υποίους συγχάρουμε:

Βραβεία Αριστοξενίας:

Πρώτο βραβείο: Χριστίνα Ρίμκουνε (Ascos Coral Beach Hotel)

Δεύτερο βραβείο: Πανίκος Παναγιώτου (Elysium Hotel, Πάφος)

Βραβεία Εξαίρετης Εξυπηρέτησης:

Πρώτο βραβείο: Μαρία Χριστοφή (Dome Beach Hotel, Αγία Νάπα)

Δεύτερο βραβείο: Slouf Mohamed (Four Seasons Beach Hotel, Λεμεσός)

Βραβεία Επαγγελματικής Κουλτούρας’:

Πρώτο βραβείο: Μύρια Τρύφωνος (Amathus Beach Hotel, Λεμεσός),

Δεύτερα βραβεία: Εντουαρτ Ριαλάς (Adams Beach Hotel), Γιώργος Θεοδώρου (Troodos Hotel)

Τα πρώτα Βραβεία Αγροξενίας απονεμήθηκαν από τον Υφυπουργό και την πρόεδρο της Εταιρείας Αγροτουρισμού καν Αννίτα Δημητριάδους στις Ζωούλα Κουνούνη (Αρσόραμα) και Ξένια Νικολάου (Οινου Στράτα, Βουνί).

Ο φορέας Κύπρια Φιλοξενία τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και ενισχύεται ουσιαστικά από τον ΠΑΣΥΔΙΞΕ και άλλους επαγγελματικούς συνδέσμους. Μέλη του φορέα είναι ανώτατα στελέχη του τουρισμού που μοιράζονται το κοινό όραμα ανάδειξης των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά στον τουρισμό και την κοινωνία ευρύτερα.

Ήδη έχουν προκηρυχτεί τα 4α βραβεία Κύπριας Φιλοξενίας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *