Κριστίνα: «Φιλοξενία εν ανάγκη και εν κινδύνω φαίνεται!»

(Ascos Hotel, Πέγεια Πάφος)

Ρωσίδα πελάτισσά που παραθέριζε με τον φίλο της, απευθύνθηκε στο ρεσέψιον ζητώντας κατατρομαγμένη βοήθεια διότι, από ότι φαινόταν, την χτύπησε ο πάρτνερ της άγρια προκαλώντας της μώλωπες στο μάτι.

Η Κριστίνα που εκτελούσε καθήκοντα υποδοχής αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα, που δεν γνώριζε προηγουμένως,  ήταν σε κίνδυνο και έπρεπε οπωσδήποτε να βρει αλλού διαμονή. Αφού πρώτα την καθησύχασε, στη συνέχεια έψαξε για πολλή ώρα να της βρει δωμάτιο σε άλλο ξενοδοχείο. Η προσπάθεια της έμεινε, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθότι όλα τα ξενοδοχεία ήταν υπερπλήρεις, όπως και το ξενοδοχείο που η ίδια δούλευε.

Όταν  δεν έγινε κατορθωτό να της εξασφαλίσει αλλού διαμονή, αντιλαμβανόμενη το κίνδυνο που διέτρεχε, χωρίς να το πολυσκεφτεί της πρότεινε να την φιλοξενήσει σπίτι της μέχρι την αναχώρηση της σε δύο μέρες! Πράγμα που έγινε αποδεκτό με μεγάλη ανακούφιση.

Την ημέρα της αναχώρησής της μερίμνησε και για την ασφαλή μεταφορά της στο αεροδρόμιο.

Η ευγνωμοσύνη της πελάτισσας ήταν εμφανέστατη διότι σε μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή η Κριστίνα, ενεργώντας σαν άξια πρέσβειρα φιλοξενίας παρέσχε ασφάλεια και διαμονή στην άτυχη κοπέλα.

Χίλια Μπράβο Κριστίνα! (1/10/2019)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *