Πως φροντίζονται καρκινοπαθείς ή αλκοολικοί νιόγαμπροι

1.     Πως φροντίζονται καρκινοπαθείς ή αλκοολικοί νεόνυμφοι

Δείγματα ψηλού βαθμού δυσκολίας  από Μαρία Χριστοφή, Dome Beach Hotel

Η Μαρία αναπτύσσει σχέσεις με πελάτες ειδικών περιπτώσεων που ξεπερνά τα όρια εξυπηρέτησης.

Περιστατικό 1: Δύναμη καρδιάς για καρκινοπαθή

Πελάτης βρισκόταν στο 4ο στάδιο καρκίνου όταν ήρθε να τελέσει το γάμο του. Την ημέρα του γάμου δεν είχε καν διάθεση να βγει από το δωμάτιο, φαίνεται ότι τα είχε παρατήσει, η προχωρημένη ασθένεια τον κατέβαλε.

Η Μαρία ανάλαβε πρωτοβουλία και με τη δύναμη της καρδιάς τον έπεισε να τελέσει τελικά τον γάμο του. Μια απίστευτη συναισθηματική στιγμή!

Παράλληλα τους υποσχέθηκε πως, με το πέρας της σαιζόν θα τους επισκεπτόταν στην Αγγλία για τα 60α του γενέθλια. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβε!

Περιστατικό 2: Δύναμη αντοχής για αλκοολικούς

Σε ένα γαμήλιο γκρουπ Βρεττανών, ο γαμπρός και άλλοι της παρέας είχαν θέματα αλκοόλης. Ο μεν γαμπρός ήταν αλκοολικός, ο δε πατέρας του ήταν σε αποθεραπεία τους τελευταίους 6 μήνες.

Η ειδική αποστολή της Μαρίας ήταν να τους κρατήσει μακριά από το αλκοόλ, τουλάχιστον κατά την τέλεση του γάμου.

Δεν το πίστευε σχεδόν κανένας πως, καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου σερβιρίστηκαν μόνο ποτά χωρίς αλκοόλ. Μια δύσκολη αποστολή που έτυχε εξαίρετου χειρισμού.

Περιστατικό 3: Φροντίδα για φρεσκο-εγχειρισμένο

Ακόμα μια αποστολή ψηλού βαθμού δυσκολίας. Ο γαμπρός υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο. Ο πατέρας του παρα-κάλεσε την Μαρία να τον βοηθήσει όσο καλύτερα μπορούσε με τα τελετουργικά, πράγμα που εκπλήρωσε με απόλυτη αφοσίωση.

Μεταξύ αυτών τον καθοδήγησε με μαεστρία στην ομιλία του. Μαζί την ετοίμασαν, την σύνταξαν σωστά, μέχρι και πρόβες έκαναν για να πάνε όλα καλά.

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό και όλοι τον χειροκρότησαν. Εκεί κοντά η Μαρία ένιωθε ικανοποίηση για την επιτέλεση ακόμα μιας αποστολής.

Σχόλιο Κύπριας Φιλοξενίας: Ιστορίες με απίστευτα σενάρια!  Περιστατικά με σοβαρά προβλήματα υγείας τυγχάνουν χειρισμού απίστευτης ευαισθησίας. Πραγμα-τικά πρότυπα κύπριας φιλοξενίας!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *