Πως μέσω της γυμναστικής δημιουργούνται μαγικές στιγμές

(2017) Δείγματα υπέρβασης καθήκοντος από Χριστίνα Γιωργαλλή, Four Seasons Beach Hotel

Συμβάντα με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα, ως πρότυπα συνειδητής φροντίδας, φιλοτιμίας και φιλοξενίας.

 Περιστατικό 1: Κατ’ οίκο παράδοση κάρτας μέλους

Πελάτισσα παράγγειλε και πήγε να παραλάβει κάρτα μέλους για την κόρης της, που θα της έκανε δώρο το βράδυ. Η κάρτα δεν ήταν έτοιμη, έτσι έφυγε δυσαρεστημένη.

Εν τω μεταξύ η κάρτα είχε ετοιμαστεί. Η Χριστίνα όταν σχόλασε, αφού πήρε πρώτα τηλέφωνο, παρέδωσε την κάρτα κατ’ οίκο. Η πελάτισσα, που δεν περίμενε ένα τέτοιο έξτρα μίλι βίωσε μια ευχάριστη έκπληξη.

Περιστατικό 2: Ειδική επιθυμία εξάσκησης εκτός έδρας

Τακτικοί πελάτες ζήτησαν σάκο του μποξ για να κάνουν εξάσκηση, κάτι τέτοιο όμως δεν υπήρχε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Παρόλο που ήταν Αύγουστος και σχεδόν όλα τα γυμναστήρια ήταν κλειστά, η Χριστίνα, ενώ ήταν σε ρεπό, ανέλαβε και βρήκε γυμναστήριο με σάκο του μποξ για τους πελάτες και μάλιστα δωρεάν.

Περιστατικό 3: Αποσόβησε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πριν από personal training η Χριστίνα, όπως όφειλε, μέτρησε την πίεση της πελάτισσας, που την βρήκε πολύ ψηλή, ενώ είχε και άστατο παλμό, γεγονός που δεν επέτρεπε εκγύμναση.

Αντί αυτού, την μετάφερε σε κλινική, όπου οι γιατροί, διάγνωσαν άμεσο κίνδυνο εγκεφαλικού ή ανακοπής.

Παρέμεινε στην εντατική μονάδα για αρκετές μέρες, όπου την επισκεπτόταν καθημερινά, ενώ της έπαιρνε ότι χρειαζόταν απ’ το δωμάτιο της,  ή από φαρμακείο.

Σχόλιο Κύπριας Φιλοξενίας:

Μπράβο στην φιλοσοφία που μετατρέπει μια αρνητική εμπειρία, σε αξέχαστα θετική!  Μπράβο που σε κάθε απρόοπτο, βρίσκει πάντα τις καλύτερες λύσεις!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *