Μαρίνα Αναστασίου: Restaurant Philoxenist 2022

[Βασισμένα σε δημόσια σχόλια πελατών]

Η Μαρίνα Αναστασίου στο πρόγευμα είναι ένας αυθεντικός, χαρούμενος άνθρωπος, πάντα ζεστή – και αστεία – πάντα τόσο ζωηρή που κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη! Ένα απόλυτο διαμάντι Είναι πολύ φιλική, αξιαγάπητη και ευγενική, τόσο χαμογελαστή, που γίνεται φίλη των διακοπών σας και αποτελεί πραγματική τιμή για το ξενοδοχείο. «Η Μαρίνα ήταν η σερβιτόρα μας, αλλά ήταν κάτι πολύ περισσότερο – τόσο φιλόξενη και δεσμευτική, η προσωποποίηση της κυπριακής φιλοξενίας».

«Σας υποδέχεται κάθε πρωί κάνοντάς σας να αισθάνεστε απίστευτα ευπρόσδεκτοι, σαν στο σπίτι σας». Πάντα εύθυμη και ψυχαγωγική!

«Μετά από 14 χρόνια υπηρεσίας, εξακολουθεί να υποδέχεται τους πάντες με αγκαλιές και χαμόγελο».

«Σας θυμάται χρόνο και σας αντιμετωπίζει σαν οικογένεια». Ενώ κουβεντιάζει με όλους είναι πάντα σε εγρήγορση. Μαζί με τον Μάριο τον σεφ του πρωινού, προσφέρουν μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία. Αγαπάει τα παιδιά και θέλουν να επιστρέφουν για να την βλέπουν.

«Έγινε φίλη με την 5χρονη κόρη μας και μάλιστα της έδωσε δύο βραχιόλια στο πρωινό – πολύ ευγενικό και η κόρη μας το λάτρεψε!».

Η Μαρίνα είναι έμπειρη επαγγελματίας, γενναιόδωρη, πρόθυμη και περήφανη για τη δουλειά της. Είναι η καλύτερη σερβιτόρα που είχαμε ποτέ το προνόμιο να εξυπηρετηθούμε από αυτήν. Η ανταπόκρισή στις ανάγκες σας δίνει την αίσθηση ότι την ξέρετε εδώ και χρόνια.

Η Μαρίνα είναι εξυπηρετική, οργανώνει τα πάντα για σας, είναι συγκεντρωμένη και προσεκτική, απολύτως εξαιρετική. Τίποτε δεν της είναι δύσκολο, υπερβαίνει κάθε όριο. Κάνει το κάτι παραπάνω για να βεβαιωθεί ότι κάθε σας ανάγκη καλύφθηκε. Σας φροντίζει προσεκτικά, αλλά όχι παρεμβατικά, και πρέπει να αισθάνεστε εξαιρετικά τυχεροί που σας καλομαθαίνει.

«Δεν θα ξεχάσω που μια μέρα με μάλωσε γιατί θα έδινα έτοιμη βρεφική τροφή από το μπουκαλάκι. Κανόνισε να μου πολτοποιούν καθημερινά φρέσκα φρούτα ή λαχανικά. Τι απίστευτη φροντίδα!»

“Η Μαρίνα μετά την 1η ημέρα ήξερε ότι θα παίρναμε 2 φλυτζάνια τσάι και έναν καπουτσίνο”. (Sharon D.)

«Απίστευτα εξατομικευμένο σέρβις, σε κάνει να νιώθεις ευπρόσδεκτη και φροντισμένη. Είναι ο κύριος λόγος για την δέκατη διαμονή μας στο Ελύσιουμ’ (Penelope M.)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *