Μαρία Χριστοφή: Γάμος … λιγάκι στημένος!

Το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο στα μέσα Ιουλίου για να γιορτάσει το γάμο του. Είχαν συνάντηση με τον υπεύθυνο γάμων ενώ πήγαν στο δημαρχείο για να διευθετήσουν τα του γάμου. Στο δημαρχείο, λόγω παρερμηνείας δεν αντιλήφθηκαν ότι το δημαρχείο δεν μπορούσε να υλοποιήσει την όντως παράξενη επιθυμία τους.

Η παρεξήγηση φάνηκε την ημέρα του γάμου. Όλα ήταν έτοιμα, ο χώρος ήταν όμορφα στολισμένος, όλοι οι ξένοι καλεσμένοι ανάμεναν την τελετή.

Η νύφη ετοιμαζόταν στο δωμάτιο της, ο γαμπρός και οι κουμπάροι έπαιρναν τις θέσεις τους. Η νύφη πήρε πορεία προς το διάδρομο και περίμενε το σήμα να προχωρήσει.

Πέρασαν δέκα λεπτά αναμονής όμως οι ο ληξίαρχος δεν φαινόταν πουθενά. Έγινε επείγον τηλεφώνημα στο δημαρχείο για να ενημερωθούν ότι δεν θα ερχόταν ληξιάρχης, γεγονός που έκαμε τη νύφη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Θα ήταν καταστροφικό να μην γίνει η τελετή! Μα τι είχε πάει λάθος;

Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί κρυφά προηγουμένως και επειδή δεν το είχαν γιορτάσει σκέφτηκαν να “σχεδιάσουν εικονικό γάμο”, κάτι που ασφαλώς δεν έγινε αποδεκτό από το δημαρχείο.

Η Μαρία που είχε αναλάβει την φροντίδα της νύφης, ηρέμησε την τρομοκρατημένη νύψη και πήρε τα ηνία. Αφού αφαίρεσε τη στολή και το σήμα με το όνομα της, ανάλαβε χρέη ληξιάρχου.

Απολογήθηκε για την καθυστέρηση, η νύφη πήρε πορεία προς το σημείο που περίμενε ο γαμπρός και οι καλεσμένοι. Στη συνέχεια η “ληξίαρχος” διάβασε τους όρκους, τους έβαλε να υπογράψουν και τους έδωσε το “πιστοποιητικό γάμου”.

Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα και η μέρα γιορτάστηκε όπως είχε προγραμματιστεί.
Πήγαν για φωτογραφίες, έκαναν τη βραδινή δεξίωση και όλοι πέρασαν υπέροχα. Κανείς δεν έμαθε την αλήθεια Η νύφη και ο γαμπρός ήταν τόσο ευγνώμονες και από τότε έγινα πολύ στενοί φίλοι με την Μαρία.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *