‘Ιερό Κειμήλιο’ ενθύμιο σε πελάτη

(Στέλιος Ηρακλέους, Amathus Beach Hotel)
]Ο Στέλιος βρίσκει τον τρόπο να αποδεικνύει εφευρετικότητα στην φροντίδα πελατών, πέρα των υποχρεώσεων. Ακόμα μια φορά ενθουσίασε πελάτη και του πρόσφερε μοναδική εμπειρία ζωής! Ιδού το μοναδικό αυτό δείγμα γραφής:
“Πελάτης είχε μεγάλη συλλογή από ποδοσφαιρικές φανέλλες από όλο το κόσμο (πέραν των 100). Ενόσω βρισκόταν στην Κύπρο, έμαθε ότι έγινε παρουσίαση της νέας φανέλλας της εθνικής Κύπρου, και την ήθελε διακαώς.
Ο Στέλιος, αντί να ψάξει να την βρει, είχε μια πιο τρελλή ιδέα: Ο ίδιος ήταν μέλος της εθνικής Ελπίδων Κύπρου. Από το 1998 φύλαξε, σαν ιερό κειμήλιο, την φανέλλα του.
Είκοσι χρόνια μετά αυτό το κειμήλιο δόθηκε σε πελάτη συλλέκτη ποδοσφαιρικών φανέλλων. Προς μεγάλη έκπληξη της γυναίκας του που δεν πίστευε πως θα αποχωριζόταν τη φανέλλα που φύλαγε για τόσα χρόνια, για χάριν κάποιου πελάτη!
Ο πελάτης ευτυχής όσο κανένας άλλος, πρόσθεσε την 110η φανέλα στην μεγάλη συλλογή του! Χάρις τον Στέλιο!”
Σχόλια / Αξιολόγηση:
Μόνο θαυμασμό προκαλεί η ενέργεια του Στέλιου να αποχωριστεί τόσο συναισθηματικό ενθύμιο για χάριν ενός τακτικού πελάτη του ξενοδοχείου. Πράξη που δείχνει το δεσμό που δημιουργείται μεταξύ πελατών και αφοσιωμένων εργοδοτουμένων.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *