Ηρόδοτος: Philoxenist και ήρωας διακοπών

[Louis Ledra Beach Hotel, based on guests reviews]

“Ο Ηρόδοτος, είναι ο ιστός του Ledra Beach και βρίσκεται εκεί από τα θεμέλια!”

Ακόμα: «Αποτελεί τιμή για το ξενοδοχείο!».

Κάποιος άλλος: «Είναι ένας πραγματικός Ήρωας! (Hero).

“Ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο για την εταιρεία».

«Απλά ουάου!», «Τόσο καλός άνθρωπος!», «Τόσο ευχάριστος, δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλός!» Τέτοια γράφουν πελάτες στα κοινωνικά δίχτυα.

Ο Ηρόδοτος (Hero για τους πλείστους) είναι εξαίρετος οικοδεσπότης, σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί. Πάντα χαρούμενος, ζεστός και φιλικός, πάντα εκεί για να σας υποδεχτεί με το υπέροχο χαμόγελό του και τον φιλόξενο τρόπο του. Ομιλητικός, προσιτός, σας καλωσορίζει με μια κουβεντούλα. Πάντα με το αστείο, ένας πραγματικός χαρακτήρας. Πάντα χαρούμενος, ευδιάθετος, σας κάνει να γελάτε και κάνει τη διαμονή σας πιο ξεχωριστή.

Δεν κρύβει τις ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του, είναι ο θρυλικός “κύριος Τσέλσυ”!

«Μας εξέπληξε την πρώτη νύχτα όταν μας αναγνώρισε μετά από 7 χρόνια». «Παρά τις ορδές ανθρώπων που πηγαινοέρχονταν, θέλει να γνωρίσει τους πάντες»

“Ήρωας 30ετίας που διευθύνει την παράσταση με απόλυτη άνεση και επαγγελματισμό. Ένας πραγματικός θρύλος με το χάρισμα να κάνει τον καθένα να αισθάνεται ξεχωριστός”.

Ο Ηρόδοτος είναι υπόδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών, πλήρως επαγγελματίας, άψογος. Φροντίζει και επιμελείται τα πάντα με ευγένεια και προσεχτικές ματιές. Φροντίζει για τις διατροφικές απαιτήσεις όπου απαιτείται. Φροντίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα, επιμελείται προσωπικά κάθε επέτειος που γιορτάζεται. Ο Ηρόδοτος αποτελεί πλεονέκτημα για τον όμιλο Ledra. Είναι αποδοτικός και ακούραστος.

Έχει άφθονη ενέργεια, κάνει το παν για έχετε ξεχωριστές διακοπές. Τίποτα δεν αποτελεί πρόβλημα. «Δουλεύει τόσο σκληρά, δεν νομίζω ότι πάει ποτέ σπίτι!». Το εστιατόριο διοικείται από την Ηρόδοτο σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή!

«Όταν ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρύωνε, κανόνισε να του φτιάξουν κοτόσουπα. Είναι υπέροχο να βλέπεις τέτοια φροντίδα και προσοχή!» (tzroyjojo)

«Έμαθε ότι μου άρεσε το χαλούμι και σε κάθε δείπνο έφερνε ψητό χαλούμι στο τραπέζι μας”. (Steve R) “Ο Ηρόδοτος έκλεψε τις καρδιές των παιδιών μας που έκλαιγαν και τα δύο στον αποχαιρετισμό μας”. (Marie P)

“Θα ήθελα πολύ να τον βάλω στη βαλίτσα και να τον πάρω σπίτι για να τον υιοθετήσω ως θείο μου”. (Darren)

“Ετοίμασε την κουμανταρία και τα ποτήρια, γυρίζουμε σύντομα!” (Julie N)

«Μας ετοίμασε πικ-νικ φαγητό χωρίς γλουτένη για το αεροδρόμιο, επειδή θα ήταν απίθανο να βρούμε κάτι κατάλληλο στο αεροπλάνο, πόσο υπέροχο είναι αυτό!»

«Επιστρέψαμε από ένα απαίσιο δείπνο κάπου εκτός ξενοδοχείο, το μάθε και ζήτησε από τον σεφ και μας έφτιαξε κοτόπουλο κάρυ και ρύζι. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ ενός καλού και ενός πολύ καλού ξενοδοχείου» (Paul T)

Ηρόδοτος, ένας «Ήρωας» φιλοξενίας και επαγγελματισμού!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *