Γιάννης Κοντακινός: Philoxenist 2022

[Based on guest’s reviews]

Το όραμα και φιλοσοφία της φιλοξενίας του: “Η φιλόξενη στάση και η εγκαρδιότητα είναι τρόπος ζωής που εκφράζεται με αμέτρητους τρόπους. Η φιλοξενία ξεκινά από το θερμό καλωσόρισμα, κάνοντας τους πελάτες μας να νιώσουν ευπρόσδεκτοι. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους διευθετώντας ότι ζήτημα προκύψει, είτε αυτό αφορά τη διαμονή τους, είτε όχι. Φιλοξενία και εγκαρδιότητα είναι να γίνεσαι ένα μαζί τους χορεύοντας, τραγουδώντας, παίζοντας και γενικότερα ζώντας μαζί τους μέχρι την αναχώρηση τους πού συγκινημένοι σε αγκαλιάζουν για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν. Η φιλοξενία δεν μπορεί να μετρηθεί, όμως το βλέπεις στα μάτια και το νιώθεις στην αγκαλιά των ανθρώπων που περνάνε κάποιες μέρες μαζί σου». Αυτό είναι που πρέπει να αναπτύξουμε!” Αυτός είναι ο Γιάννης Κοντακινός.

Σχόλια πελατών: Ο Γιάννης γίνεται αποδέκτης απίθανων θετικών σχολίων από τους πελάτες των ξενοδοχείων όπου εργάζεται και συμβάλλει σημαντικά στη Κύπρια φιλοξενία. Είναι αξιοσημείωτο ότι το τελευταίο τετράμηνο πέραν των 100 κριτικών αναφέρονται στο πρόσωπο του. Οι κριτικές είναι άριστες και οι αναφορές πού τον υπογραμμίζουν τονίζουν διαφορετικες πτυχές φιλοξενίας. Ποιος είναι ο Γιάννης: Από μικρή ηλικία ως έφηβος σερβιτόρος, ένιωθε την ανάγκη να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του ακόμα και αν αυτό ξεπερνούσε κάποιες φορές τις αρμοδιότητες του. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε αυθόρμητα και τον ικανοποιούσε. Ακολούθησε αυτή την κλίση και σπούδασε τουριστικά και ξενοδοχειακά.

(Mεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού στο ΤEPAK) Εργασιακή εμπειρία στην Κύπρο: 2014: Barman στο Atlantica Golden Beach και σερβιτόρος στο Thalassa Boutique Hotel. 2018: Trainee manager / Junior Manager στο Coral Beach Hotel. 2022: Guest Relation Manager στο Aliathon Resort.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *