Βραβείο Ταξιδιωτικής Εμπειρίας: Ταξίδι σε Ελβετία για χάριν 2 γατιών

We Congratulate Ecaterina Iliina
Επισκέπτες από την Ελβετία ενθουσιάστηκαν από δύο αξιολάτρευτα γατάκια που παρατηρούσαν στο Beach Bar κατά τη διάρκεια του πρωινού.
Η επιθυμία τους ήταν να υιοθετήσουν τα γατιά, και όταν το άκουσε η Κατερίνα , αποφάσισε να προσφέρει τη βοήθειά της. Τα τοποθέτησε σε κατάλληλο κλουβί για να τα μεταφέρουν σε κτηνίατρο στη Λεμεσό. Παρά το γεγονός ότι τα γατάκια είχαν ήδη εμβολιαστεί, έπρεπε να υποστούν μια αγχωτική καραντίνα 21 ημερών πριν το ταξίδι τους.
Η Κατερίνα, αντί να εγκαταλείψει τα γατάκια σε χώρο φύλαξης, άνοιξε την καρδιά και το σπίτι της, φιλοξενώντας τα για όσο καιρό χρειαζόταν. Δυστυχώς, οι πελάτες, λόγω έκτακτου ζητήματος, αναγκάστηκαν να αναχωρήσουν νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει. Αντιμετωπίζοντας το δίλημμα της μεταφοράς των γατών, απευθύνθηκαν στην Κατερίνα, τον άγγελο της ελπίδας τους.
Σε μια εντυπωσιακή χειρονομία, η Κατερίνα ταξίδεψε στην Ελβετία για δύο ημέρες για να συνοδεύσει τα γατάκια. Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν, και οι επισκέπτες όχι μόνο ήταν ευγνώμοι, αλλά συγκινήθηκαν βαθιά από τις εξαιρετικές προσπάθειες που κατέβαλε η Κατερίνα για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
Αυτή η εξαιρετική στιγμή επισκέπτη ξεπερνά κατά πολύ τους φυσικούς τοίχους του Four Seasons, αγκαλιάζοντας την ουσία της φιλοσοφίας και της δέσμευσής του για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης που υπερβαίνει κάθε προσδοκία.
Χίλια Μπράβο στην Κατερίνα για την απέραντη χαρά που πρόσφερε ενσαρκώνοντας το αληθινό πνεύμα της φιλοξενίας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *