Βραβείο Επανόρθωσης Υπηρεσιών 2022- Χριστίνα Χαραλάμπους

Πως η Αγγελόκτιστη ανασκεύασε τη διάθεση των Honeymooners

 Πως το παράπονο μετατράπηκε σε ..  στιγμή μαγείας μέσω Αγγελόκτιστης και μιας πίττας σουβλάκια!

Πελάτες που γιόρταζαν το μήνα του μέλιτος έδειχναν με τον τρόπο τους μια δυσφορία, η διαμονή και μόνο στο ξενοδοχείο δεν ήταν αρκετή για μια αξέχαστη εμπειρία. Η Χριστίνα  έγινε αποδέκτης  της δυσφορίας που μάλλον μπορεί να περιγραφεί πως «κάτι μας λείπει, αλλά δεν φταίει το ξενοδοχείο» και τους πρότεινε ένα ταξιδάκι, που ίσως θα γινόταν η αρχή για να αλλάξουν γνώμη.

Τους πήρε, λοιπόν,  με το αυτοκίνητο της και τους ξενάγησε με ενθουσιασμό στην όμορφη εκκλησία της Αγγελόκτιστης, όπως γνωρίζει καλύτερα ή ίδια, αφού διαμένει στο Κίτι και ξέρει τα κατατόπια. Η ξενάγηση πέρασε ακολούθως από το σπίτι της, όπου τους κέρασε καφέ και γλυκό, γεγονός που το εκτίμησαν αφάνταστα. Σπιτίσια φιλοξενία!

Η ώρα πέρασε και τράβηξαν για τις Φοινικούδες να επισκεφτούν το κέντρο της πόλης και την προκυμαία.  Η Λάρνακα έχει πολλές ομορφιές, αλλά έχει και πολλές νοστιμιές. Περνούσαν μπροστά από παραδοσιακό σουβλιτσίδικο και …. υπέκυψαν στην μυρωδιά. Κάθισαν και απόλαυσαν σουβλάκια στην πίττα, όπως κάνουν οι ντόπιοι. Καθημερινά πράγματα, που προσφέρθηκαν από βάθους καρδίας, έκαναν ήδη τη διαφορά. Κατενθουσιασμένοι για την εμπειρία που τους πρόσφερε η Χριστίνα, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο.

«Μας έκανες να νιώσουμε τόσο όμορφα, βιώσαμε σε ένα απόγευμα, όσα θα θέλαμε να γνωρίσουμε στην Κύπρο!» ήταν τα λόγια τους. Έτσι απλά άλλαξε η διάθεση τους και πέρασαν ευχάριστο honeymoon!

Φιλοξενία είναι να γίνεις η αιτία να αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεση των ξένων. Και τα σουβλάκια κερασμένα!

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Χριστίνα Χαραλάμπους, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και ρεσέψιονιστ, Sandy Beach Hotel.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *