Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2019-2020

Φιλοξενία που μετατρέπεται σε παραϊατρική περίθαλψη

 Απονεμήθηκε στην Μαρία Χριστοφή, Τμήμα Εστιατορίων / Γάμων, Dome Beach Hotel, Αγία Νάπα

Όλο και περισσότερο υπάρχει αυξημένη ανάγκη περιποίησης ατόμων με διαταραχές υγείας, γεγονός που απαιτεί αυξημένη ευθύνη και δεξιότητες περίθαλψης, πέρα από συνήθη φροντίδα.

Η Μαρία, αποτελεί υπόδειγμα  περιποίησης τέτοιων ατόμων, ξέροντας ότι απαιτείται εξειδικευμένη και εξατομικευμένη περιποίηση με ορθούς ιατρικά χειρισμούς για αποφυγή επιπλοκών.

Όπως στην περίπτωση τακτικού πελάτη που,  παρόλο που διαγνώστηκε με Αλτσχαιμερ, συνεχίζει να έρχεται διακοπές, διότι ευχαριστιέται με την φροντίδα που βρίσκει κατά το φαγητό ή στις διακινήσεις, ενώ η Μαρία είναι το μόνο άτομο που εμπιστεύεται όταν τον πιάνουν συχνές κράμπες ή άλλες κρίσεις υγείας.

Όπως στην περίπτωση πελάτη με πάθηση Πάρκινσον, που τύγχανε επίσης της  ιδιαίτερης φροντίδας της στο εστιατόριο. Του ετοίμαζε φαγητό από το μπουφέ, το τεμάχιζε, μετρούσε ακόμη το επίπεδο γλυκόζης του, δίνοντας του συμβουλές τι δικαιούται  να φάει.

Ακόμα όπως στην περίπτωση υποψήφιου γαμπρού με διπολική διαταραχή που του έδινε λύση στις αγχογενείς καταστάσεις και τον προστάτευε από κρίσεις. Όπως  κατά τη γαμήλια τελετή που του βρήκε τρόπο να διαβάσει τον όρκο του χωρίς να αγχωθεί. Ή όταν τον έπεισε να ντυθεί όπως αρμόζει, παρά την αντίθεση του, ώστε να μπορέσει να τελεστεί το μυστήριο. Γεγονός που εκθειάστηκε από τους παρευρισκόμενους συγγενείς που γνώριζαν το βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος!

Εύγε στην Μαρία διότι ενσωμάτωσε στο ψηλό επίπεδο εργασίας, τρόπους φροντίδας και περίθαλψης ατόμων με ιατρικές ιδιαιτερότητες, δίδοντας μαθήματα κυπριακής ανιδιοτέλειας σε δύσκολες περιπτώσεις πελατών.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *