Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2018 – Δεύτερο Βραβείο (ισοβαθμία)

 

Φροντίδα, Φιλοξενία και Φιλανθρωπία! 2018

Η Μαρία Χριστοφή έχει αναπτύξει μια σχέση με πελάτες ειδικών περιπτώσεων που ξεπερνά τα όρια της εξυπηρέτησης και φιλοξενίας και αγγίζει τα όρια της νοσηλείας και φιλανθρωπίας….

Περιστατικά / Δείγματα Γραφής: Περιστατικό 1: Δύναμη καρδιάς για καρκινοπαθή γαμπρό O Φιλ βρισκόταν στο 4ο σταδιο καρκίνου και ήρθε στην Κύπρο να τελέσει το γάμο του. Η νύφη το εκμυστηρεύτηκε στην Μαρία. Την ημέρα του γάμου δεν είχε καν διάθεση να βγει από το δωμάτιο του, τα είχε παρατήσει. Τελικά η Μαρία με τη δύναμη της καρδιάς της τον έπεισε να τελέσει τον γάμο του. Με το πέρας των διακοπών η Μαρία του υποσχέθηκε να τους επισκεφτεί στην Αγγλία για τα 60α του γενέθλια. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβε!

Περιστατικό 2: Δύσκολη αποστολή για αλκοολικούς Σε ένα γαμήλιο γκρουπ Βρεττανών, αποδείχθηκε πως ο γαμπρός και άλλοι της παρέας αντιμετώπιζαν πρόβλημα αλκοόλης. Η ειδική αποστολή της Μαρίας ήταν να τους κρατήσει μακριά από το αλκοόλ τουλάχιστον στην τέλεση του γάμου. Ο μεν γαμπρός ήταν αλκοολικός, ο δε πατέρας του ήταν σε θεραπεία τους τελευταίους 6 μήνες. Δεν το πίστευε σχεδόν κανένας πως καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου όλοι σερβιρίστηκαν ποτά χωρίς αλκοόλ! Μια δύσκολη αποστολή που έτυχε εξαίρετου χειρισμού.

Περιστατικό 3: Ειδικές υπηρεσίες και φροντίδα ασθενή, υποψήφιου γαμπρού. Ακόμα μια γαμήλια τελετή όπου ο μέλλων γαμπρός είχε κάνει πρόσφατα εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο ανατέθηκε στην Μαρία. Ο πατέρας του την παρακάλεσε να τον βοηθήσει όσο καλύτερα μπορούσε, γεγονός που εκπλήρωσε με απόλυτη αφοσίωση. Το σημαντικότερο ήταν η βοήθεια της για την ομιλία του. Τον βοήθησε να την ετοιμάσει, να την συντάξει, μέχρι και πρόβες έκαναν μαζί για να πάνε όλα καλά. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό και όλοι τον χειροκρότησαν από καρδιάς. Το εύγε μας πάει στην Μαρία για την επιτέλεση καθήκοντος πέραν και πάνω από κάθε προσδοκία.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *