Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2017

Απονεμήθηκε στην Χρύσω Πετροπουλάκη, του Golden Bay Hotel. Το έπαθλο παράλαβε ο κος Μάριος Έλληνας, Γεν. Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Φροντίδα Μονογονικής Αλκοολικής Μητέρας!

Αξιοθαύμαστο!

Πως γυναίκα με πρόβλημα αλκοολισμού που συνόδευε ανήλικο έγινε η ‘ειδική αποστολή’ της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων.

Το Συμβάν: Πελάτισσα που συνόδευε ανήλικο παιδάκι, είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού και βρισκόταν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, σε μόνιμη κατάσταση μέθης.

Αποτέλεσμα τούτου, το 5χρονο παιδάκι έμενε αφρόντιστο, αφού η μάνα ούτε τον ίδιο τον εαυτό της δεν μπορούσε να φροντίσει.

Αυτονόητα, μητέρα και παιδί περιήλθαν για μια βδομάδα, υπό τη φροντίδα και προστασία της της Χρύσως, αποστολή που ήταν άκρως απαιτητική και διόλου εύκολη, πέραν των υπόλοιπων καθηκόντων της.

Δεν ήταν που καθημερινά, είχε μάνα και παιδάκι υπό την επιτήρηση και στήριξη της σε ότι ήταν εφικτό και πρέπων. Δεν δίστασε, όταν χρειάστηκε να ταΐσει, ακόμα και την ίδια τη μάνα!

Αποκορύφωμα, δε, της ειδικής περιποίησης ήταν, όταν αναγκάστηκε να παράσχει βοήθεια στη μάνα ακόμα και για την τουαλέτα της!

Η αξιοσημείωτη στάση φιλοξενίας κράτησε μέχρι την αναχώρηση τους με το πέρας των διακοπών τους.

Αν αυτό δεν είναι φιλοξενία πρώτης διαλογής!

Σχόλιο Αξιολογητή

Οι ειδικές περιποιήσεις και φροντίδα ατόμων με προβλήματα εξάρτησης, απαιτούν άτομα με ψηλό αίσθημα ευθύνης και ύψιστου επιπέδου φιλοξενικότητας. Προσόντα και χαρακτηριστικά που αδιαμφισβήτητα διαθέτει η Χρύσω.

Χίλια Μπράβο!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *