Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2017 – Δεύτερο Βραβείο

Προσωπικές εγγυήσεις για περίθαλψη πελάτη μετά από ατύχημα

Δεύτερο Βαβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης απονεμήθηκε στον Δημήτρη (Μίμη) Νικολάου, του Four Seasons Hotel.

 

Πως τυγχάνει χειρισμού περίπτωση που πελάτισσα μετά από ατύχημα αφού περιθάλπεται σε κλινική αντιμετωπίζει διαδικαστικά προβλήματα με τα ασφαλιστικά έγγραφα;

Το Συμβάν: Πελάτισσα του ξενοδοχείου είχε ελαφρύ, κατά τα φαινόμενα, ατύχημα και χρειαζόταν, καλού κακού, να μεταφερθεί σε κλινική για περίθαλψη.

Ο  Μίμης πρόθυμα και με αίσθημα εξυπηρετικότητας,  την μετέφερε σε κλινική για την αναγκαία ιατρικήφροντίδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περίθαλψης παράμεινε εκεί για παν ενδεχόμενο, αλλά και με σκοπό να την μεταφέρει πίσω.

Η πελάτισσα, μέσα στην ανησυχία της λόγω του ατυχήματος, παρέλειψε να πάρει μαζί της τα αναγκαία ασφαλιστικάέγγραφα, ενώ η κλινική επέμενε να διακανονιστούν τα νοσήλια πριν την αποδέσμευση της. Όχι το ότι καλύτερο για λόγου της.

Η λύση δεν άργησε να δοθεί από τον Μίμη. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με κανένα ενδοιασμό, έβγαλε και έδωσε ως εγγύηση τη δική του προσωπική πιστωτική κάρτα!

Έτσι, αφού πλέον ξεμπέρδεψαν απ’ αυτό, την μετάφερε πίσω στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τις διακοπές της.

Η ένδειξη ευγνωμοσύνης ήταν έντονη στο πρόσωπό τη πελάτισσας για το υψηλό επίπεδο προσωπικής φροντίδας του Μίμη. Πραγματική κουλτούρα φροντίδας!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *