Βραβείο Εμπειρία Διαμονής: Διευθυντής – Μικρός Σκακίστας, Σημειώστε 2

Συγχαρητήρια Parklane, Luxury Collection Resort & SPA
Πως ένας παιδικός τραυματισμός ανάτρεψε τα σχέδια διακοπών μιας οικογένειας και πως η ομάδα του ξενοδοχείου με έξυπνες δράσεις, το μετέτρεψε σε πρωτόγνωρη θετική εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Μικρό αγοράκι παίζοντας υπέστη τραυματισμό στο γόνατο. Η αποθεραπεία προνοούσε τοποθέτηση νάρθηκα, γεγονός που χαλούσε τις διακοπές του. Στην οικογένεια προσφθέρθηκαν πολλές πλούσιες εναλλακτικές προτάσεις που δεν έθεταν σε κίνδυνο την αποθεραπεία.
Τα Βιβλία, PlayStation και επιτραπέζια παιχνίδια στο δωμάτιο ψυχαγωγούσαν το παιδί, ενώ με κάθε ευκαιρία μέλη της ομάδας περνούσαν χρόνο μαζί του. Όμως το μεγάλο πάθος του ήταν το σκάκι, και όλη η προσπάθεια εστιάστηκε σ’ αυτό. \
Οι γονείς εκμυστηρεύτηκαν πως αδυνατούν να αγωνιστούν μαζί του και αναζητείται δυνατός αντίπαλος παίχτης για να εξασκήσει το πάθος του για το σκάκι. Η αναζήτηση έφερε αποτέλεσμα.
Ο ενθουσιασμός του δεν περιγράφεται όταν έμαθε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του δεν ήταν άλλος, από τον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου. Ο αγώνας ήταν εξ’ ορισμού «ανεπανάληπτο γεγονός» που απόλαυσαν αμφότεροι οι διαγωνιζόμενοι παίκτες, αλλά και οι παρευρισκόμενοι γονείς.
Ο αγώνας ήταν γεμάτος με διασκεδαστικές φάσεις, όμως παρά τη δεξιοτεχνία του διευθυντή, τελικός νικητής ήταν ο κατενθουσιασμένος μικρός.
Μια αναπάντεχη περιπέτεια υγείας μετατράπηκε σε αγαπημένη ανάμνηση διακοπών με στιγμές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
Το Parklane, ένα Luxury Collection Resort & Spa γίνεται η σκηνή για αξέχαστες εμπειρίες ζωής.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *