Βραβείο Αριστοξενίας 2018- Δεύτερο Βραβείο

Απονεμήθηκε στην Γεωργία Δημητρίου, Adams Beach Hotel, Αγία Νάπα

Δεύτερο Βραβείο Αριστοξενίας

ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2018!

Όσο και αν πιστεύεται ότι η κύπρια φιλοξενία έπαψε να υπάρχει, ευτυχώς που υπάρχουν άτομα όπως η Γεωργία Δημητρίου (φροντίστρια δωματίων) για να μας διαψεύδουν πανηγυρικά! Ιδού δείγματα γραφής της:

Περιστατικό 1: Δώρο για γενέθλια παιδιού πελατών. Πελάτες πρόσφεραν κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων του παιδιού των. Την επομένη η Γεωργία αγόρασε και του πρόσφερε δώρο, κοστουμάκι, μπλούζα και παντελόνι. Το παιδάκι ανταπέδωσε πανευτυχές με μια δική του ζωγραφιά.

Περιστατικό 2: Ευγενικοί οι πελάτες, ευγενικότερη η Γεωργία! 
 Οι πελάτες δωματίου που φρόντιζε η Γεωργία, της άφηναν καθημερινά πάνω στο μαξιλάρι τους ένα ποσό για φιλοδώρημα. 
Εις ανταπόδοση, όταν μαζεύτηκε ένα ποσό, η Γεωργία τους αγόρασε και πρόσφερε, σετ από 6 φλιτζανάκια του καφέ με εικόνες της Κύπρου, αφήνοντας τα με τη σειρά της στο σημείο που της άφηνα το φιλοδώρημα, πάνω στο μαξιλάρι τους. (προτάθηκε από Δήμητρα Σπύρου)

Περιστατικό 3: Σπιτικός εορτασμός γενεθλίων πελατών. Η Γεωργία, παρόλο που έχει περιορισμένες γνώσεις αγγλικής γλώσσας, κατάφερε εντούτοις με τον τρόπο της να έρθει σε πολύ φιλική σχέση με πελάτες. Όταν η πελάτισσα που είχε και κινητικά προβλήματα, είχε τα γενέθλιά της, σε συνεννόηση με το σύζυγό της, της ετοίμασε στο σπίτι της ένα αξέχαστο πάρτι έκπληξη.(προτάθηκε από Δήμητρα Σπύρου)

Αξιολόγηση: Τέσσερα δείγματα φιλοξενιακής γραφής δεν μπορεί να είναι τυχαία συμβάντα! Συγχαρητήρια στην Γεωργία, της οποίας η αίσθηση φιλοξενίας και ανταπόδοσης της ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Η Γεωργία αποτελεί ίσως το απόλυτο παράδειγμα φιλοξενίας, και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *