Βραβείο Αριστοξενίας 2018

Απονεμήθηκε στην Δέσπω  Κωσταντή, του Dome Hotel.

ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: ΠΩΣ YΠΕΡΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!

Περιστατικό / Δείγμα Γραφής:

Η κυρία Δέσπω εργάζεται στο ξενοδοχείο DOME BEACH HOTEL (Executive Housekeeper) περισσότερα από 20 χρόνια και έχει δημιουργήσει άριστες σχέσεις με πολλούς πελάτες.

Ήταν περίοδος ψηλής πληρότητας στο ξενοδοχείο και τακτική πελάτισσα όταν αφίχθηκε, ειδοποιήθηκε ότι από λάθος στην κράτηση της, δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο για το πρώτο βράδυ της διαμονής της.

Η κα Δεσπω, καθώς περνούσε τυχαία από την υποδοχή του ξενοδοχείου την είδε και την καλωσόρισε εγκάρδια γιατί την γνώριζε από παλιά. Μόλις αντιλήφθηκε την ανησυχία της για το θέμα, την καθησύχασε και της υποσχέθηκε, πως αν δεν γίνει κατορθωτό να της βρουν δωμάτιο, τότε θα την φιλοξενούσε στο σπίτι της. Η ιδέα της Δέσπως άρεσε τόσο πολύ στην πελάτισσα που με χαρά το προτίμησε.

Έτσι λοιπόν, ετοίμασαν τις αποσκευές της και πήγαν σπίτι της Δεσπως, όπου διανυκτέρευσε, ως καλεσμένη της. Μάλιστα η κα Δέσπω είχε υποχρέωση να πάει σε κυπριακό γάμο, όπου η πελάτισσα την ακολούθησε, ενώ χρειάστηκε να της δανείσει επίσημα παπούτσια για να παραστεί και κείνη στη γαμήλια δεξίωση.

Με το πέρας των διακοπών της, η πελάτισσα δήλωσε κατενθουσιασμένη και είπε πως, το βράδυ εκείνο ήταν η πιο ωραία εμπειρία που έζησε ποτέ στην Κύπρο. Την καταγοήτευσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι την συστηνε στους γνωστούς της ως μια “φίλη από την Αυστρία”.
Σχολιασμός / Αξιολόγηση :
Απίστευτο και συγκινητικό! Όταν μέσα από μια ουσιώδη ατέλεια, καταφέρνουμε να προσφέρουμε μια μαγική εμπειρία διακοπων, σίγουρα αυτό αποτελεί υπέρτατο παράδειγμα ψηλής φιλοξενίας.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *