Βραβείο Αριστοξενίας 2017

Απονεμήθηκε στους Ανδρέα Αλκιβιάδη και Χριστίνα Αλεξάνδρου, Four Seasons Beach Hotel.

Οδοντιατρική φροντίδα βράδυ παραμονής πρωτοχρονιάς

Πως ξεπερνιούνται τα όρια της άριστης εξυπηρέτησης για να περιθαλφθεί πελάτισσα σε οδοντίατρο πριν το ρεβεγιόν.

 Το Συμβάν: Αργά το απόγευμα, Σάββατο  παραμονή πρωτοχρονιάς, πελάτισσα του ξενοδοχείου παραπονέθηκε για δυνατό πονόδοντο. Και ρωτούσε εναγωνίως αν μπορούσε να τύχει περίθαλψης. Όπως είναι όμως φυσικό, τέτοια ώρα και μέρα, τα οδοντιατρεία είναι κλειστά και όλοι μάλλον ετοιμάζονται για την ρεβεγιόν.

Η Χριστίνα (Τμήμα Γυμναστικής) επικοινώνησε με τον συνάδελφο Ανδρέα (Τμήμα Υποδοχής) που δεν άργησε να  πείσει γνωστό του οδοντίατρο να ανοίξει το ιατρείο του, ειδικά για να εξυπηρετηθεί η πελάτισσα.

Έτσι, ενώ η Χριστίνα είχε σχολάσει, μετέφερε την πελάτισσα στον οδοντίατρο. Κάθισε εκεί και την περίμενε μέχρι να τύχει περίθαλψης και, ακολούθως την μετέφερε πίσω στο ξενοδοχείο.

Η πελάτισσα δεν μπορούσε να αποκρύψει την ευγνωμοσύνη και την συγκίνηση της για την ύψιστη εξυπηρέτηση που μόλιςβίωσε.

Η θετική επίδραση που είχε επάνω της το όλο συμβάν, για την εικόνα του προσωπικού του ξενοδοχείου είναι τέτοια, που με σιγουριά θα της παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη της, ίσως ως η πιο πικρό-γλυκιά στιγμή της. Πραγματική στιγμή της αλήθειας!

Σχόλιο Αξιολογητή

Βοηθώντας τους πελάτες μας στις δυσκολότερες στιγμές τους είναι αυτό που κάνουμε!!! Υπάρχουν 45 σημεία στην εταιρική μας κουλτούρα. Η πράξη της Χριστίνας και του Ανδρέα υπερκάλυψαν πέρα από τα μισά!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *