Βραβείο Αριστοξενίας 2019-2020 – Δεύτερο Βραβείο

Υγρό και Κρύο Έξτρα Μίλι για χαμένο Δαχτυλίδι

Απονεμήθηκε στον: Πανίκος Παναγιώτου, Υπεύθυνος Ασφαλείας, Elysium Beach Hotel, Πάφος

Η απώλεια και η ηρωική ανεύρεση ιερών αντικειμένων αποτελεί για κάθε επισκέπτη ιστορία ζωής.  Πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου.

Ζευγάρι ισραηλινών μόλις είχαν τελέσει την γαμήλια τελετή τους, κατέβηκαν στην αποβάθρα του ξενοδοχείου για φωτογράφιση. Ο καιρός ήταν άστατος και συννεφιασμένος και η θάλασσα ταραγμένη.

Στήθηκαν, με οδηγίες του φωτογράφου, στην αποβάθρα και η νύφη σκέφτηκε να βάλει το δαχτυλίδι σε ασφαλές μέρος προφανώς, γιατί φοβόταν πως θα της έπεφτε. Ένας Θεός γνωρίζει πως τα κατάφερε και της έπεσε στη θάλασσα!

Όπως ήταν λογικό το γεγονός της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια αναζητώντας κάποιον να βουτήξει στα κρύα νερά να βρει το δαχτυλίδι.

Όταν ενημερώθηκε, ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου δε χρειάστηκε πολύ χρόνο για να επιληφθεί άμεσα και αποτελεσματικά. Έβαλε τα σορτς κολύμβησης του και έπεσε στη θάλασσα. Βουτώντας και ξαναβουτώντας στο συγκεκριμένο σημείο, σε σχετικά αντίξοες συνθήκες και πολύ περιορισμένη ορατότητα, κατάφερε να εντοπίσει το δαχτυλίδι και τελικά να το παραδώσει στη δακρυσμένη, αλλά ανακουφισμένη νύφη!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *