Βραβείο Εξαίρετης Εξυπηρέτησης 2018

Απονεμήθηκε σε ομάδα προσωπικού του Amathus Beach Hotel.

ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Στις 24 Απριλίου, ένα ζευγάρι πελατών γιόρταζε την 4η επέτειο του γάμου τους και είχαν προγραμματίσει να την γιορτάσουν με κάθε λαμπρότητα,  εντός όμως του ξενοδοχείου, διότι το μικρό παιδί τους κοιμόταν στο δωμάτιο τους.

Προσήλθαν στο ‘The Grill Room’ ελπίζοντας να έχουν ένα ρομαντικό δείπνο για την επέτειο τους, ωστόσο με απογοήτευση διαπίστωσαν ότι ήταν κλειστό. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να δειπνήσουν στο νορμάλ εστιατόριο, συμφώνησαν όμως με την εισήγηση της Μύριας να αναβάλουν τον εορτασμό για την επόμενη. Δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αλλά προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Ο Χρήστος Παναγιώτου,  η ομάδα του, καθώς και η Βικτωρία από το τμήμα οροφοκομίας, όταν άκουσαν την ιστορία, έκαναν τι; Άνοιξαν το The Grill Room Restaurant αποκλειστικά γι’ αυτούς! Δημιούργησαν ρομαντική ατμόσφαιρα με μουσική, με ροδοπέταλα στο τραπέζι, με άνθη και μπαλόνια. Ακολούθως προσκάλεσαν τους εορτάζοντες στο εστιατόριο που έμειναν με το στόμα ανοικτό από έκπληξη. Το σκηνικό ήταν μοναδικό, η ιδέα ήταν πέρα από κάθε φανταστική. Σκέφτηκαν ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην τηλεόραση!

Συγχαρητήρια στην Μύρια, στον Χρήστο, στον Μάριαν, στην Αντρέα Σταύρου και στη Βικτώρια για το εκπληκτικό αποτέλεσμα και την μαγική στιγμή που πρόσφεραν!

Σχολιασμός / Αξιολόγηση :
Όταν μια απογοήτευση μετατρέπεται σε χολιγουντιανό ντίνερ πριβέ μόνο θαυμασμός μπορεί να είναι το συναίσθημα. Δείγμα μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου!

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *